Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. október 18., csütörtök

Pápai beszámoló

Helyszín: Klastrom rock-kocsma, Időpont: 2007.10.13. este 21.00 óra.

Két hónapnyi pihi után mindenki fokozottan várta a fellépést. A felkészülés nem sikerült túl jól, mert ilyen-olyan elfoglaltságok miatt keveset tudtunk játszani előtte. Szombat délután tartottunk egy gyors főpróbát, majd - a belgák után szabadon - kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be, és indulás Pápára :)
Nyolc felé megérkeztünk, becuccoltunk, gyors eszmecsere történt a szervezőkkel, belőttük a cuccokat(hangszereket), majd minimális csúszással - elsőként - a húrok közé csaptunk. Közben a közönség is beszállingózott a hangulatos, fával burkolt koncertterembe. Szerencsére hamar vették az adást, és pillanatok alatt remek hangulat alakult ki pogózással, villázással, kántálással, csápolással, fejrázással fűszerezve...
A számok a kevés próbához képest igen energikusan szólaltak meg, köszönhetően a jó technikai feltételeknek. A zenekar mozgástere kicsit szűkös volt, de ennél több negatívum nem is hozható fel! Bő egy órás műsorunk alatt 13 nótát nyomtunk le. Szerénytelenség nélül állítható, hogy jól ment a játék, mert a közönség visszatapsolással honorálta a produkciót.
Utánunk következett a helyi illetőségű Scad, akiktől a meghívást is kaptuk. Modern, húzós riffekkel tarkított muzsikájuk hamar ugra-bugrálásra késztette az embereket. Záróbandaként a Greeding Fly következett, akik ugyancsak a zúzósabb, karcosabb, new metal vonalát képviselték, másodpercnyi pihenőt sem biztosítva a nagyérdeműnek.
Összességében a megjelentek jó szórakozhattak a kb. négy órás „zúzdán” és a három zenekar produkciója tartalmas programot nyújtott az estére. A Napalm nagyon jól érezte magát és ezúton is köszöni Németh „Joe” Zsoltinak a meghívást! Peace, love, fuckiness...

Napalm - Pápa 2007okt13

65 megjegyzés:

Névtelen írta...

szevasztok Napalmek! megegyszer gratulla a koncerthez. bizonyosan igencsak fasza lehetett. meg 48 nap, es ismet otthon vok. addig egy erdekesseg: vegre beindulni latszanak az itt kinti probak. egy skinhead zenekarban pengetek. erdekes, boszmebrutal zenet tolunk! majd bovebben privatban! sziasztok! kobra ausztraliabol

Névtelen írta...

annyit tegyel meg Beggyand, h irj reszletesebben a hazaerkezesemet hallelujazo Feketekastely koncertrol ujev kornyekin! :))

Névtelen írta...

Ja, meg kell csinálni azt a bulit! Remélem a Fóóósiék is összekapják magukat arra, és akkor csapunk egy közös rőzserázós estét :-)
Ma gyakorlunk be két(három?) számot, azoknak nagyon nagyot kell durranniuk!!! De legyen ez meglepetés annak a rengeteg olvasónak, aki ide látogat a honlapra :-)
December vége felé kalkulálok egyébként a koncerttel. Addig kapja össze magát minden rockarc!!! Jeee!

Névtelen írta...

huuu, en mar tudom, mi keszul! basszanat egy nagy bulaj lesz!!!!

Névtelen írta...

Reméljük valóban "basszanat nagy bulaj" lesz! Csak a helyszín legyen biztos!
Korpa, sztem a szkínhed kifejezés erős a zenekari próbálkozásaidra, még a végén azt hiszik, hogy tar lettél te is :-)
Kaller, látom leszedted a régi vidijókat! Fasza, azok má' gagyik voltak! De hol van a háromoszlopos menü? :-) Na majd vasárnap...

Névtelen írta...

Míg el nem felejtem: óriási elismerés a Talmácsi Gabinak, fantasztikus dolgot művelt tegnap!!! Hajrá Talma!!!
Ezt nem hagyhattam ki...

Névtelen írta...

gyerekek, kepek, videok miert nincsenek meg felpakolva? m,ar neznem, hallgatnam oket!
Kob

Névtelen írta...

Ehh, ez a türelmetlenség... Markóéktól már 2 ember toszogat... Na jó felteszem a képeket, videók nincsenek, még csak az kéne, hogy még azokat is vagdosni kelljen... Nehéz a rockélet...

Névtelen írta...

Gyerekeim, bizonyosan kibasz egy nagy koncert lehetett! Karamban zenelni, mint a tehenek, biztos nagy elmeny!:))) ki volt a masik zenekar a sorhasakkal? Ja, Begyikem, latom, szep, budos, zsiros tokkantyut noveltel az allad ala! :)) Kolbi

Névtelen írta...

Begyi, egy a lenyeg: Nem szabad, h lehuzo, erejet vesztett, kiegett emberek fertozzenek. El kell szeparalodni toluk es csak az oszinte megnyilvanulasokra kell koncentralni. A zene az elet legoszintebb kifejezodese! Ezt kell hallgatni, ezt kell nyomni. Probaljatok mar kilepni a feldolgozasok vilagabol!! Mi allandoan uj meg uj szamokon agyalunk idekint!

Névtelen írta...

Gyerekek, megneztem az aktualis repertoart. Szinte alig valtozott fel ev alatt. Szerencsejatek munderban? Szegyen...

Névtelen írta...

Szeva sracok! Mar alig varom, h megnezzem a zenekart eloben! ugye lesz koncert, mig otthon leszek? Aztan kozos jam, meg miegymas!!!

Névtelen írta...

Pedig már azt hittem tavaszig nyugi van... a franc... A lekvárral meg pontosan mit akarsz?

Névtelen írta...

nem tudom balazs, osszelekvarozom szivesen az ij erolkododet es a kevesbe uj ajbanezedet! :) meg 28 nap, es eloben buzditom a zenekart, na es elkezdek dolgozni az ocskossel egy uj csapaton!!!

Névtelen írta...

Ja! Tudjatok, mi az a THE EXILES? Begyi, meseldd mar el eloben annak, aki erdeklodik! Kosz!

Névtelen írta...

Kurva jo az uj honlap, gratulalok. Kar, h nyuglodik a zenekar. Na pontosan az elet hianya miatt akarom Begyit a Fold tuloldalara csalni. Itt sincs mar igazi rock and roll, de ha a ket Csucsu osszefog, akkor bizonyosan lesz! Udv mindenkinek, aki baszik nezegetni ezt a lapot, es energiat adni a fiuknak. A balfaszok mindig tobben lesznek! Szevasztok! Kobi

Névtelen írta...

Hi Kobi, ez még nem az "új" honlap, csak próbálgatom, hogy mivel lehetne feldobni, hamarosan lesz taglista is valami menüs formában, tehát amikor van egy kis időm dologozom rajta, mégha a változtatás nem is látszik meg egyből. Jah egy kicsit nyűglődünk fasz tudja mér...

Névtelen írta...

Csak elvagyunk mint a befött...

Névtelen írta...

Na, ez a tegnapi próba végre jól szólt! Mersz témáját egész faszán összerántottuk! Kobi, ha lesz Szhelyen koncsertó, beszállsz??? Öt-hat számot lejammelhetnél velünk! Tudod, csak hogy szokd a színpadot :-)))

Névtelen írta...

A vasárnapi próba tényleg über király volt, nagyon élt a banda!! A szombathelyi bulin meg persze, hogy Kobi is beszáll, ja meg Szunyog is, lesz majd nagy pislogás a 7 ember láttán.

Névtelen írta...

Milyen 7 ember?!
Miről nem tudok?

Névtelen írta...

Het ember nem lehet gyerekek, mert Baller Ibanezen ketten nem tudunk egyszerre jatszani. Esetleg te pengetsz, en meg fogok, v forditva? :) Persze, h beszallok, mar alig varom. Ellenben megirhatna vki, h mit kell jatszanom, mert arrol nem szolt senki. Offspringekhez nem adom a Marko nevet!

Névtelen írta...

Kepzeljetek, kezd nagyon lassan osszeallni az uj zenekarom az Exiles! Troy-jal basson egy belevalo HC arcot talaltam, akibol csak ugy folynak a kobrutal riffek, es a szorgos hirdeteseknek koszonhetoen holnap ismet probalunk egy (mar legalabb tizedik) dobossal. Leszedtunk par Exploited gyongyszemet a 81-e bemutatkozo Punk`s not Dead zsenialis albumrol. Hu, de arany minden szombatom!!! Szurkoljatok! Ja, meg 13 nap!

Névtelen írta...

Az új basszerossal meg Kobival együtt 7-en leszünk. Na de azért én se úgy gondoltam, hogy egyszerre leszünk fenn a színpadon, hanem váltva, Kobi neked meg gitár problémáid ne legyenek, mert egyrészt amúgy se úgy gondoltam, hogy együtt játszunk, másrészt Gyula májsztrónak már 2 gittyója van, tehát lesz min nyomnod. Úgyhogy kezdj el gyakorolni. Megengedem, hogy azt a számot válaszd, amelyiket csak akarod :))

Névtelen írta...

Ja, beszéltem a Petivel. Azt mondta, hogy fekszik neki a zenénk, csk kicsit bele kell szoknia. Ezt a ritmust lenne jó elkapnunk, amit vasárnap is produkáltunk!
Bazzeg, elkezdtem Bernard Purdie ultralaza niga dobos témáit gyakorolni! Rá kellett jönnöm, hogy még olyan messze vagyok a jó dobolástól, mint Csabrendek Kuala Lumpurtól :-(
Ja, ma felmondtam a melóhelyen, úgyhogy hamarosan abba kell hagynom a telefonos körkapcsolást :-( Tehát itt kellene értekeznünk és legalább több szösszenet kerülne ide. Na, mit szóltok???

Névtelen írta...

Tőlem lehet ez a társalgás fő fóruma... Akkor meg is kédezem, hogy dobos barátunk hol fog ezután dolgozni? Vagy mostmár a dobnak szenteli minden idejét, levetve magáról az anyagi világ béklyóit :))))))

Névtelen írta...

De jó is volna tényleg levetni ennek az anyagias világnak a béklyóit! Kár, hogy a legtöbb embert bedarálja és kiégetté teszi! Na de nem akarok napkeleti bölccsé válni, aki megmondja a tutit. A tervek megvannak, remélem meg is tudom valósítani kedves Balage. Persze úgy, hogy a dobolásnak is minél több időt szenteljek...
Akkor ne feledjétek, hogy szombaton prósza! Gyula nem lesz, úgyhogy egy kicsit leporolhatjuk a CPG-t és a Californiát a rendőr villogó mellett korom sötétben:-)

Névtelen írta...

Csa Komak! en is dolgozom azon, h ne fuggjek a penztol. azt hiszem, ez meg par evig nem jon ossze. addig en is nyomom a rabszolgak foldjen. annyi elonye van a dolognak, h egyre duhosebb leszek a gondolattol, es egyre gyongyebb riffek folynak az ujjaimbol a gitarom nyakara. bazmeg, mar alig varom az otthoni non-stop jammelest!!! szoval a szovjet ifju megosztja velem egyik hangszeret? halas koszonet!

Névtelen írta...

szoval tenyleg nagyon jo lesz! harom nap mulva otthon vagyunk! kurva nagy elmeny, csak ne kellene megint tobb mint egy napig repulorol-repulore ulni. nem baj, ez az ara, h a fold tuloldalan elunk. unnepelyesen meghivom a volt gimis triumviratust, meg mindenkit, aki szamit egy kis teli osszeroffenesre sorrel, borral, pogoval fuszerezve. (esetleg traktorral, ha a magtarban mulatunk!!)

Névtelen írta...

Szevasztok!

Tegnap megjött Kobra :-) Most rakja fel a húrokat a tintapaca gitárra, úgyhogy lassan kemény jambe kezdünk. Egy kis zúzda jól fog esni! Fémes üdv. mindenkinek! Ja, készüljetek 29-re, mert hatalmas itthoni koncertet tolunk!

Névtelen írta...

Welcome home, Kobee ! Vasárnap megyek! Tanulni akarok tőled, úgyhogy kösd fel a gatyát!

Névtelen írta...

Van egy jó és egy rossz hírem. A rossz: újjáalakult az Exodus, lásd http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=19523175
A jó: Gyulát kihagyták belőle :))

Névtelen írta...

Exodus honlap

Névtelen írta...

Milyen remek kis jam volt vasarnap! Kozben Begyivel par hazai gyartasu riffet is kibontogattnuk magunk kozott. nagyon hianyzott mar a zene dobkiserettel. A 29-i buli szerintem kibaszott jo lesz, plane ha a zenekar osszes tagja odaer. Rock&roll rogyasig. En nem is tudom, a mufaj nelkul mi lenne velem6velunk...

Névtelen írta...

szoval osszefoglalva a zenekar ismet oriasit fejlodott, es ami a legszuperabb meglepetes volt, az nem mas, minthogy erezhetoen barati tarsasagga kovácsolodott a brigad. minden elismeresem. sajnalom, h harom het mulva ismet elutazom, es a kozos zeneles elmenye meg sokaig varat majd magara.

Névtelen írta...

Csátok!

Bulldog karácsonyt és hepinyút mindenkinek, a 29-et ne feledjétek, mert hatalmas balhét kell rendezni :-)

Na üdv!

Névtelen írta...

Nemsokára 29-e, Böggyentővel már nagyon vad riffeket kovácsoltunk, némelyre már szövegek is születtek. Remélem, a brigád tovább tud táplálkozni a felvetett ötletekből. A zenekarral hamarosan találkozunk, mindenki másnak is BÚÉK!

Névtelen írta...

csabrendeken a legszebb az élet (leszámítva a pénztelenséget), napok óta járom a falut, az erdőt, és bárkinek elmondhatom, h ritkák az ennél szebb helyek! "Ez az bazmeg, ezt kell csinálni!"

Névtelen írta...

Na csákó mindenki!

Hívott a szombathelyi Végállomás tulaja, hogy lehetne játszani jan. 11-én. Kérdés, hogy tudjuk-e vállalni? Ha igen, akkor sztem csak a Szúnyoggal kivitelezhető. Na mit szóltok hozzá? Bedurranthatnánk az új számot is!
BÚÉK addig is!!!

Névtelen írta...

Részemről rendben, egy fegyelmezett próba és fel is készültünk... Ja és BÚÉK a zenekarnak! Meg a többieknek is!

Névtelen írta...

Szurkolok neketek gyerekek. Azon a koncerten én már nem veszek részt, mert megyek vissza Auba, de remélem, fergetegesre sikeredik. Sok okos tapasztalattal gazdagodtam a Napalmmal kapcsolatosan. Egy bizonyos, én már nem vagyok tagja ennek a formációnak, ergo a kinti, alakuló zenekaromra kell koncentrálnom. Azért olykor tanácsokat fogadjatok el tőlem!

Névtelen írta...

Ja igen, Balage, én tökhülye vok a számítógépekhez, éppen ezért hoz mindig zavarba, hogy miképp írjam be a nevem egy kommenthez. Muszáj ilyen bonyolult menüpontokat feltüntetni? Nem elég a név/névtelen? Amúgy szépen csinosodik a lap! Továbbra is szánalommal tölt el, h barátaink, ismerőseink, nettel rendelkező zenekartagok is nagyívben fosnak a megnyilvánulásokra. Lustaság, kiégettség, beletörődés. Ezt érzem... Basztok a rockra.

Névtelen írta...

Végül az újév híre: Padó és Szeri a netről értesültek, h 29-én koncertezünk a Feketében. Fel is hívtak a dologgal kapcsolatban. Tehát vkik azért figyelgetik, h mit böfögünk itt magunk között. A koncert ugyan csak próba maradt, a dolog mindenesetre jelzésértékű. Nyomni kell az infokat a lapon továbbra is. 11-e, Szombathely lezsírozva! Szevasztok rockerek!!!

Névtelen írta...

Te Balage! Ki ez a remek luvnya itt a nyitólapon? Ez a te ötleted volt??? Nagyon jó :-) Szúnyoggal beszéltem, szabaddá tudja tenni magát Szombathelyre. Már csak a Gyula kérdéses, de majd vele is beszélek! Na üdv, addig találjátok ki, hogy miket toljunk! Egy laza órával kalkuláljatok! A régi témákat kukázzuk már ki! Új ösvényekre kell evezni...

Névtelen írta...

Szasztok! Ha minden jól megy, szerdán találkozunk. Akkor majd elmesélem, hogy a szilvesztert egyedül töltöttem és jobb szórakozásom nem lévén a neten kezdtem keresgélni egy alkalomhoz illő képet a honlapra, így találtam a már említett "luvnyára" :)))
Majd azt is elmondom, hogy a fórumra való írást egy kicsit én is nehézkesnek találom, de sajnos ez nem változtatható meg, ez a sablon fix része. Új számokon én is agyalok, lesz is javaslatom...

Névtelen írta...

Na jóóóvan Blama, ezt már szeretem! Kiváncsi vagyok az ötleteidre. Kobrával mi is csináltunk 4-5 témát, ezekből jó lenne legalább kettőt(esetleg hármat) kidolgozni, feltunningolni! Mersz is jelezte, hogy van egy fasza új ötlete. Ha jól kalkulálok, akkor ezeknek már a repertoár felét ki kell tölteniük. Gyerekek, ez lesz a jövőben a megfeleő csapásirány, erre kell ráállni! Persz pár jó kis feldolgozás is belefér még, lényeg, hogy meg kell újúlnunk! Akkor hát előre(mint a kommunizmusban)! :-)

Névtelen írta...

Tegnap egy kurva jó hangulatú (velem idei utolsó) próbát toltunk hármasban Balával és Böggyel. Észre sem vettük, és 11 óráig szaladtunk, ami már a nem bocsánatos bűn kategória. Azért bízom benne, h egyik szomszédunk sem nyúl a manapság annyira divatos feljelentés eszközéhez. Ezúttal is bocsánat. Az igazság az, h tényleg ritka fasza volt a hangulat, és három liter bor is elfogyott...

Névtelen írta...

Én holnap tűzök vissza. A zenekar a folyamatos problémákat leszámítva alapvetően jó úton jár. Megindultak végre az új ötletek, és remek új feldolgozások is születőben vannak. Kurva jól éreztem magam itthon, de ennyi elég is volt. Ha a lelkesedés kitart, akkor 2009 nyarán, mikor újra hazahoz a nagy madár, gondolom megint szembetűnő lesz a minőségbeli fejlődés a muzsikusok között. Szeva mindenkinek!

Névtelen írta...

Igen, sajna elhúzódott a prósza, kicsit elszartuk az időt :(
Tegnap beszéltem a csávóval, megvan akkor a program péntekre: négy banda lesz Szhelyen, mi leszünk a harmadikak, kb. 11-kor jutunk szóhoz. 8-9 környékén kellene leérnünk, de előtte egy főpróba mindenképp kell!
Mersz már korábban jön és ha minden igaz, akkor tovább javítjuk a terem hangzását! Ráfér, mert a komoly cuccoktól már sokszor megsüketül az ember! Tojástaró über alles :)

Névtelen írta...

Hát elindult Kobra vissza a kenguruk közé :( Zürichbe megy este nyolckor, onnan pedig vissza Hong-kongig. Tehát amikor játszunk, pont vhol felettünk fog járni :) Lélekben velünk lesz, úgyhogy bele kell adni apait-anyait! Rock&roll az élet...

Névtelen írta...

Gyerekek, pénteken mehet egy próba? Most takarítottam ki, úgyhogy szép tiszta rend várja a zenészeket. Kezdjünk neki az új nótáknak! Szükség is lesz rá a pénteki "nagysikerű" koncert után :) Majd jelezzekek! Mersz te is böffenhetnél má' néha, mert ez itt a fórumunk! Ja, a tojástartók nem jók sajna, mert potyognak le :( Faterral már gondolkodunk a megoldáson. Na csá!

Névtelen írta...

Na csa Hapsik! Mos komollyan mondom, h en ruhellem, h buzlik a pinna egy kicsit is!
Ujra itt vagyok hat, es izgalommal varom a koncertbeszamolot. Hadd ne mondjam, h kibaszott jo erzes megint rovidgatyasan, paradus, tropusi dogmelegben flangalni a zord magyar tel utan. Persze annak sincs parja. kibaszottul feltoltodtunk, hamarosan erkeznek az uj levelek!

Névtelen írta...

most kapom az infot gyerekek, h csekely 7 db ember volt kivancsi a negy zenekar koncertjere, azok is csaladtagok zommel. mi volt a baj? szervezes? reklam? esetleg a rock tenyleg ennyire halott mar? elszomorito. a magam reszerol a hetvegen egy allitolagosan igencsak fasza punk dobossal probalunk az Exiles koreiben. remelem, megeri az idot. kell mar egy fasza perkas...

Névtelen írta...

Uhh gyerekek nem lehetne vasárnap próbálni? Nagyon melós ez a hét, pénteken nem akarok hullafáradtan beesni... Amúgy a beszámolót illetően nagyon nem jönnek a gondolatok... Gondolom sejtitek miért... Mindegy legalább annyi haszna volt az estének, hogy pár kontaktot beszereztünk...

Névtelen írta...

De jó a vasárnap! Mersz is rábolintott meg beszéltem a Petivel, ő is tud jönni! Sztem akkor kora du el kellene kezdeni és mindenki haza tudna menni emberi időben. A múltkori esetbe nem kéne mégegyszer belefutni, igaz Baller? :)
Kobra, neked írok személyesen, a beszámolót meg majd összehozzuk(mondjuk eddig én sem forszíroztam).

Névtelen írta...

Remek, akkor vasárnap 2-re ott vagyok. Hacsak nem jön közbe valami, mondjuk egy jó sorozat a TV-ben. A beszámolót meg megírom, de azért előtte megmutatom, hogy nehogy túl egyoldalúra sikeredjen...

Névtelen írta...

szeva gyerekek! van vegre itthoni netem. csak annyit, h az Exiles meg el sem indult es mar fel is oszlott. mosom kezeimet, allitolag stilusbeli kulonbsegek miatt. nem baj, nyomom tovabb egyedul a youtube segitsegevel...

Névtelen írta...

Csá Napalmosok!

Szombatra lenne egy fasza program: Sümegen az egyik pizzériában este egy fasza gittyós ad elő közismert blues és rock témákat. Mi lenne ha szombatra raknánk a prószát és akkor egy jó kis kajálás, piálás mellett megnézhetnénk? Na? Még időben van úgyhogy eldönthetitek. Szerintem király lenne és akkor normális körülmények között meg lehet beszélni a jövőbeli terveinket. Várom a válaszokat!

Névtelen írta...

Szasztok! Díjazom az ötletet! Részemről rendben a dolog! Hacsak nem lesz valami jó film a TV-ben!

Névtelen írta...

Balage mik ezek a TV-s poénok??? Mondjuk én is imádom a jó kis sorozatokat meg reality showkat! Kár, hogy a Gézukát és a hülye nejét ismét levette az RTL Klub :-)
Te, nézd már meg, hogy mit írtál nov. 28-án! Nagyon ráéreztél erre a hét emberre, csak nem ők, hanem mi pislogtunk :-)
Akkor megpróbálom szombatra lefixálni a próbát és megnézzük ezt a gitáros valakit...

Névtelen írta...

Hell!
Foglaltam akkor szombatra asztalt erre a gitáros csávóra. Balage jó neked a próba 14.00-tól? Arra jön a Mersz is. Írj majd minél előbb!

Névtelen írta...

Rendben megcélzom a 2 órát, kisebb késés kalkulálható...

Névtelen írta...

Bazmeg gyerekek, tenyleg itt kell megugatnotok a privat dolgaitokat? Meg azt a par embert is elrisztjatok, akik remego kezzel ugyan, de par sort firkantananak a zenekarnak mas temaban. Ettol ne nojon mar az itteni hozzaszolasok szama! Egyebkent meg ha csak mi harman irunk, akkor levelezzunk privatban. Itt miert kell, h mindenki minet olvasson, meg rohogjon rajtunk, meg fikazzon?? Ott a liba!

Névtelen írta...

Bunkókám, nem fogok állandóan minden ügyben azért csörömpölni a többieknek, mert van vmi infó. Erre ez az oldal tökéletes! Pár ember, aki firkantana ide vmit???Nézd már vissza, mikor firkantott ide vmit is idegen kéz! Hármónkon kívül a kutya nem lesi ezt a szart, írni nem fog ide má' rajtunk kívül senki(még a Mersz is lusta, hogy toljon vmit). Hogy ki röhög és ki fikáz, azt meg leszarom magasról!

Névtelen írta...

jol van Potty, nem is lenyeges ez. az a fontos, h gyakorolj minden nap. Marci is szarik a lapra valoban, mint barki mas. Szerintem azert paran olvasgathatjak, kulonben nem ertesultek volna a multkor tervezett szilveszteri bulirol sem. nem tudom, mit szoljak. sok zenekar orulne, ha sajat lapja, foruma lenne. ilyen vilagot elunk. mindenki leszarik mindent. csa!