Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. október 6., szombat

2007 október 13, Pápa

Október 13-án este a banda Pápán, a Klastromban lép fel. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy nem mi leszünk az egyedüli fellépők, tehát egy hosszabb "rock'n'roll night" elé nézünk...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy néz ki,én írok ide elösször.
Megvolt a Pápai koncert,nem volt rosz,csak kicsit nagyon "közeli" volt a hangulat a szinpadon.
4 fő elfér,de 5...
De jó volt, a közönség részéről (én legalábbis) pozitiv visszajelzéseket kaptunk.
Ennyi egyenlőre.

Névtelen írta...

Gyerekek ez állati jó koncert volt. Igaz, hogy a színpad 4 emberre lett méretezve, szegény Gyula meg Szúnyog egymás szájában zenélt, de nekem fejedelmi körülményeim voltak. Először is, a közönség el volt szeparálva, ami nekem kényes pont, amióta sörrel öntötték le a pedálomat a Fekete Kastélyban. Másodszor, Begyi mellettem és nem mögöttem dobolt, ami nekem kényes pont, mióta a 2. Fekete Kastély után hetekig csengett a bal fülem. Harmadszor, és ez a legfontosabb, RÓBERT FIGYLELJ egy Laney 100 wattos fejen és egy Hiwatt 4x12-es ládán játszhattam az utánunk következő zenekar jóvoltából. A franc se gondolta volna, hogy az ócsó gitárom meg a mégócsóbb effektpedálom ilyen szépen is tud szólni! Nekem kell egy ilyen! Na szóval egy szó mint száz qrva jó bulit csaptunk sose legyen rosszabb esténk!!!

Névtelen írta...

Hát gyerekek, ez nekem is kurvára tetszett! Rosszabbra számoltam mind a buli, mind a közönség terén. De minden rendben volt egy jó estéhez! Szúnyog elvtárs remélem látunk még! Ha csak lájtosan is! Sajnálnám, ha ez lett volna az uccsó közös koncertünk!
Szóval fasza volt a hely, jó volt a rendezés! Ezúton is köszönjük Német "Joe" Zsolti invitálását! Legközelebb valahol valamikor!

Névtelen írta...

Gyerekek, ismet csak szuperlativuszokban tok irni rolatok. Akit meg nem erdekel a rock, ugysem tudja, mivel szegenyebb az elete...

Máddá írta...

Gyerekek! Nekem,nekünk nagyon tetszettetek!Ezt próbáltam a hangommal is érzékeltetni(amitől Begyi frászt szokott kapni a focimeccsen)!Kicsi volt a hely,de annál hangulatosabb. Óriási közönségsikert arattatok,nagyon jó volt a hangulat és együtt volt a zenekar!Szeretném ha minél több helyen szereznétek ilyen hangulatot! Gratulálok!