Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. szeptember 2., vasárnap

2007 augusztus 9, Tiszakécske

Amit a legjobban vártunk: a tiszakécskei amatőr pop-rock marathon. Aki nem tudná, ez egy több hetes rendezvénysorozat volt a nyáron, csütörtök-pénteki fellépésekkel (4-4 zenekar). Csütörtöki napon, a Tisza mellett kellemes környezetben és elég jó technikai feltételekkel lépett fel a Napalm. Sajnos az idő kissé változékony volt egész nap, ezért kevesebb néző merészkedett ki, mint vártuk. A megjelent nézők egy része a büfésoron üldögélt, így kb. 100-an hallottak minket. A fellépés jól sikerült (igaz Gyula sziporkázó szólói nélkül), a zenekar nagyon jól érezte magát és végre megvalósult egy közös "nyaralás" is. A többi bandát is meghallgattuk, néhányan egészen zseniálisan játszottak. A Tisza, mint folyó egyébként kellemes csalódás volt, ajánljuk mindenkinek. Képek alább!

Tiszakécske

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

szinten megmondom, h a kepek lattan azonnal elkaptam a csunya magyar betegseget, es IRIGY lettem... Igazi zenekar jatszik a kepeken vegre. profi kornyezet, profi fotok. Kapja be a faszomat, aki nem hisz ezekben a gyerekekben! Eljen a rokendroll!!!

Névtelen írta...

de jo lett volna egy szinpadon pakolni a riffeket! nagyon vagyom mar szinpadra veletek barataim! tele vagyok kobrutal otletekkel, riffekkel. lesz ra egy honapunk decemberben, h probaljunk par kozoset, aztan el akarom vinni a dobost a foldgolyo tuloldalara, ha velem tart...

Névtelen írta...

a kepfeliratok kibaszottul ulnek. nem tom, ki irta oket, de beszartam itt a varosi konyvtarban a rohogestol!!!

Névtelen írta...

Ezuttal kivanok kis csuszassal kedves ocsemnek boldog 27-ik szulinapot!

Névtelen írta...

Köszönöm szépen kedves Kobra! Sajna öregszik az ember...

Látom ketten böngészgetjük a lapot az utóbbi időben. Ez elszomorító, de nem érdemes rajta zsörtölődni, mert csak fölöslegesen idegesíti magát az ember :-( Sajnos ez van, nagy az érdektelenség...

Hír a banda életében, hogy Okt. 13-án Pápán zenélünk a Klastromban. Persze gondolom a kutyát nem érdekli ez sem! De szarni bele, mi biztosan faszán fogjuk érezni magunkat :-) Rock&Roll mothafuckas!!!

Névtelen írta...

Semmi gond Boggy, a kurva annyat mindenkinek! Szevasztok, a mult heten voltam egy bombajo Exploited koncerten. A fiatalabbak gondolom azt sem tudjak, mirol beszelek. Hat, ma mar "punk" is penzre lett valtva... Jok legyetek!

Névtelen írta...

Masfel het utan megint senki nem reagalt. Akkor ez a ket Csucsu lapja lett... :) Ami hir, h lemaradtam egy Motorhead koncertrol. Szegyen ram nezve. Jok legyetek otthon! Mindhalalig rock + roll!!!

Névtelen írta...

Most néztem vissza a képeket és azt kell mondjam, hogy óriási buli volt Tiszakécskén! Nem tudom, hogy lesz-e még ilyen a banda életében, de remélem valamikor sikerül egy hasonló többnapos túrát létrehozni! Folyt. köv. 2008-ban!