Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. szeptember 1., szombat

2007 július 31, Monostorapáti

A Művészetek Völgyében ugyan a nagyszínpadról lecsúsztunk :) , de a Vén Platán söröző hátsó udvarán akadt egy kis hely a zenélésre.
Kellemes nyáresti koncertre készültünk, de mint utóbb kiderült, az eddigi nyár leghidegebb éjszakája várt ránk. Előttünk a Morality nyomott bő egy órát, végül jóval hajnali egy után kerültünk színpadra. Az elején még nemigen volt mozgolódás, de aztán belelkesült a közönség és a sörözőből is sokan kijöttek. Összességében kb. 80-100 ember látta a produkciót. A közönség jól vette a dalokat, a végén még ráadást is követeltek, úgyhogy előkerültek nem tervezett számok is, pl. California, CPG. A technikai körülményekre sem lehetett panasz, minden a helyén volt, mégegyszer köszönjük a lehetőséget Ritec Zolinak.

Monostorapáti

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Skacok, ezekrol is jon a feeling, es ami meg jobb, h mind az oten nyomjatok! Bali + Mersz neha ugy neznek ki, mint ket kemenyen bepipazott zombie, Gyula meg egy rendszerhez hu, nagyon komoly kommunista ifju, aki eppen most indul el buzat sarlozni. Egyebkent ez a feelingem meg erosebben kidomborodott a rendeki kepeket szemlelgetve. :))) Remelem, nincs harag, elvegre meg nem is talalkoztunk Igor!

Névtelen írta...

Tobb, mint egy het utan csak ugy nyuzsognek itt a hozzaszolasok. Imadom olvasni a sajat soraimat. Szanalmas, szanalmas ez az egesz. Nem baj Begyi, csak tolni, tolni a szekeret. Egyutt kell ezt csinalnunk. alig varom a talalkozast! Harom honap mulva ismet otthon vagyok!

Névtelen írta...

Megint eltelt ket het. senki meg csak ide sem boffent, csak en irogatok itten a vilag tuloldalarol. holnap este megyek Exploited koncertre itt Brisbane-ben, es minden magyar elnyalhatja a vegbelrozsamat!

Névtelen írta...

Bergyi, neked mar elmeseltem a koncert reszleteit. 30 evesen vagy 5 liter vizet toltam ki magambol! orom latni, h vkik meg szenvedelytol tuzelve nyomnak vegig egy agyat teljesen kifacsaro ket oras non-stop bubanatosan kurva nagy aggressziot! Exploited forever!!!!