Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. szeptember 1., szombat

2007 július 27, Csabrendeki beszámoló

Július 27-én a rendeki műv. házban játszottunk a tapolcai Hátsó Udvarral egyetemben. Sajna a hangcucc elég lassan lett belőve, így kb. egy óra csúszással tudtak kezdeni a tapolcai srácok. Magyar feldolgozásokból álló repertoárjukra kellemesen szórakozott a közönség. Másfél órás műsoruk a legtöbb régi, "menő" rock bandát felelevenítette egy-egy szám erejéig. Ezúton is köszi a bandának az igényes produkciót!
Utánuk mi foglaltuk el a színpadot. Sajnos Baller nem tudott velünk tartani, így némileg módosított repertoárt kellett előadni. A számok jól szólaltak meg, leszámítva a terem akkusztikáját. Sajnos kicsit túl is lett hangosítva, aminek egy láda látta kárát. Viszonylag szép számú közönség jelent meg, bár a valódi "rock arcok" kevesen voltak :-( Azért így is volt egy kis megmozdulás a keményebb nótákra. Összességében meg lehettünk elégedve ezzel az estével is. Folyt. köv. valamikor összel a Fekete-kastélyban...

Csabrendek (falunap)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

gyerekek! megneztem a kepeket, sugarzik roluk a feeling, latszik, h mindenki kitett magaert! foleg szunyi rozseje ropkod marmar a fizika torvenyeit megszegyenitoen! :) Nagy bulaj lehetett, kar, h a helyi kozonseg nem erett az ilyen program befogadasara. Jol lattam zold poloban, harcsaval Marci fatterjat csordazni?? :)))

Névtelen írta...

Annyit akartam meg, h szegyennek tartom, h a lapon egyetlen rockrajongo ismerosunk sem hallatja semmifele velemenyet a zenekarral kapcsolatosan. Gondolok itt elsosorban Szerire, kiblire, Petikere. Mi van veletek hosszuhaju gyerekek?? Bobi

Névtelen írta...

Hát igen, kicsit(vagy nagyon???) én is csalódott vagyok, hogy itt van egy nyilvános fórum és szinte a kutya sem reagál a témákra! Pedig állítólag nézegetik elég sokan. Sajna nagyfokú érdektelenég jellemző az emberekre, és itt nemcsak a honlapunkra gondolok. Pl. pár éve kurva nagy hangulata volt egy rendeki meccsnek. 3-400 ember, hatalmas buzdítás, bíró anyázás, stb... Most meg lagymatag hangulatban elvan kb. 80-100 ember :-( Ha meg az ember csinál egy fasza hangulatú bulit több zenekarral, akkor meg felnyomják a Szerzői Jogvédő Irodának. Utólagos "köszönet" érte a jótevőnknek!
Ja Kobi, ahogy nézem, lassan már csak mi kommunikálunk itt egymással. Mi van veletek Szúnyog, Baller, Mersz, Gyula??? Legalább ti toljátok az ötleteket, infókat!!!

Névtelen írta...

Az előbb elfelejtettem írni, hogy nyugodtan fikkanthatnátok is az oldalt, zenét, próbálkozásainkat, ahogyan azt Dark Auróra nevű hölgy "rajongónk" is tette. Nem volt belőle semmi gond, viszont kapásból felpezsdítette az oldalt :-) Gyerünk gyerekek, mondjátok meg a faszát :-)

Névtelen írta...

Szanalmas a csabrendeki rockelet, igazabol nincs is, es mar rockerek sincsenek, csak "szivart szivo szeszszagu fejek". Mindenki bekaphatja a faszomat. Tovabbi jo igahuzast a rabszolgak kozott! Begyi, ti csak nyomjatok a rockandrollt!