Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. július 25., szerda

2007 július 27, Csabrendek

3 hónap után ismét Cabrendek a helyszín. Előreláthatólag este 9 és 11 között zenél a Napalm és a Hátsó Udvar.

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Begyi! Errol a Hatso Bejartarol elmondhattatok volna, h a Tahitoth Veronika torkozik benne. Hidd el, a parasztokat ez vonzza be! Na, peace gyerekek, zeneljetek le a fejet a kopkodo, irigykedo csabrendeki fiataloknak! (Tisztelet a kivetelnek.)

Névtelen írta...

olyan nagyon rossz, h nem tudok egyelore csatlakozni, pedig tele vagyok jobbnal-jobb otletekkel. Rengeteg szamot megirtam, amit itteni zeneszekkel probalunk, de nem az igazi meg a dolog. Otthon lenne jo, csak lehetne mibol megelni tisztessegesen! Ne foglalkozzatok a kopkodokkel, csak zeneljetek rogyasig!

Névtelen írta...

Kedves Fákjúmen!
Nem lehetne egy kicsit moderálni magad? Ha zenekaron belül pendítesz ilyen hangnemet, azt mondom leszarom. De ez egy nyilvános oldal! Nem szeretném ha a te kijelelentéseid alapján ítélnének meg minket! Ezerszer megmondtam már, hogy utálom, mikor a mondandódból sugárzik a nagyképűség! Ha ide írsz, akkor normális hangnemet várok(unk) el!!! Got that???

Névtelen írta...

Gyerekek, remélem nem volt panasz rátok Rendeken, hacsak az nem, hogy nagyon hiányzott a ritmusgitáros... Kedden találkozunk, el ne felejtsétek :))

Névtelen írta...

Megintcsak forro es oszinte gratulacioim a csapatnak a csabrendeki szervezesert, fellepesert! (Ez most remelem nem vot nakkepu...)

Névtelen írta...

gyerekek! kecskerol, meg muveszetek vogyiru, meg a rendeki bulajrol lesznek videok, ill kepek???

Névtelen írta...

Gyerekek!
Délben indulunk Kécslére, szurkoljon mindenki, aki szeret minket :-) De persze az is aki nem!!! Végre az alföldön is zúzunk egyet! Rákenroll előre!!!

Névtelen írta...

Az a Kécsle az Kécske akart lenni! Mármint Tiszakécske. Fuckkk forever!!!

Névtelen írta...

Egy kicsit megálltunk a beszámolók, képek, videok felpakolásával, de elég húzós volt az utóbbi idők programja! Tehát túl vagyunk egy Művészetek völgyi és egy tiszakécskei koncerten. Az anyag hamarosan érkezik róluk. A völgy is fasza volt, de a Tisza menti buli hab lett a tortán!!! Gyerekek, igazán jól éreztem magam, még sok hasonlót kell csinálnunk! Ez az élet, nem más :-)

Névtelen írta...

gyerekek, nemreg reklamoztam korbe a lapot, es sem a kecskei, sem a muv volgyi temakat nem latom. mit szol majd az, aki idelatogat? majdnem csalodottan tavozik. kapjatok mar ossze magatokat!

Névtelen írta...

Hali zenekar.
Csak annyit,hogy úgynéz ki,hogy 1 hónappal tolodik a költözésem.
Az okokat majd kérésre elmondom,nem annyira publikusak.

Névtelen írta...

Hali Unyi!
Majd megdumcsizzuk az okokat, de mindenesetre addig maximális erőbedobással kell próbálni! A későbbiekben pedig ki kell találni vmi okos megoldást! Jövő héten Horvátban leszünk Balázzsal de utána mehet a banzáj! Addig gondolkodjon mindenki új ötleteken!
Tömörítettem fasza képeket a bandáról, mnajd fel kell őket rakni az iwiwre!

Névtelen írta...

azert g7yerekek ez nagyfoku nemtorodomseg! miota lementek mar a koncertek es sem egy foto, sem egy szajbakurt video nincs fent. aki torodik ezzel a zenekarral, az ha nem is masnap, de egy heten belul felpakol vmit. nem jol latom?
Kobi

Névtelen írta...

Sajna a Kaller még nem kapta meg a képeket, de pénteken végre újra próba és le lehet mindent bonyolítani! Most egy kis melódiázás jön, kell pár saját ötlet! Komoly feladat, de izgalmas is egyben. Úgyhogy Kobra szurkolj, hogy ismét bele tudjunk lendülni a témákba! Fasza lenne, ha te is itt lehetnél, de ami késik, az nem múlik...
You know, rock'n'roll!!! Got that??? Light???
You bring the enemy to our neck :-)

Névtelen írta...

Hu, vegre itt vagyok, es mindjart toltom is a kepeiteket! Igen, valoban sajnalom, h nem erosithetem a csapatot. Computer hianyaban kenytelen vagyok sajat otthoni jammelesbe bonyolodni, amit mellesleg imadok, es mar vagy harminc-negyven hasznalhato tematikat dolgoztam ki. Piszok jo lenne kibontani valamennyit zenekarral karoltve, de csak kedves occsentom szavait tudom ismetelni: Ami kesik, nem mulik!