Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. július 11., szerda

Beszámoló a nyirádi koncertről (2007 július 7.)

Helyszín: a nyirádi művelődési ház szabadtéri színpada

A fellépésünket kisebb izgalmak előzték meg, mivel egyrészt a Deák Bill Blues Band előtt kellett szerepelnünk, másrészt két új számunkkal elég sokat bizonytalankodtunk a próbákon. A koncert kezdését este fél nyolcra terveztük, ezért már egy órával előbb megérkeztünk. Gyors eszmecsere történt a hangosító személyzettel, majd megkezdődhetett a hangszerek „belövése”, hang- és fénycuccok színpadra állítása. Ez kicsit több időt vett igénybe a kelleténél és közben megérkezett Mr. Torok, vagyis Bill kapitány és társulata is.
Hangszerek rendben voltak, két nagy nyelés és indulhatott is a menet :) A repertoárt két blokkra osztottuk fel, az elsőben voltak a klasszikus örökzöldek, a másodikban pedig a keményebb, dögösebb nóták. A két szekció között a gitárok mélyebbre lettek hangolva, ezt a kis szünetet Mersz és Roll duettje töltötte ki a Tankcsapda Egyszerű Dalával.
Mérleg a fellépésünkről: a számok egész jól mentek, ezt a közönség sok tapssal honorálta. A hangosítás jó volt, talán a dob hangzása egy kicsit erősre sikeredett. Túl sokan ugyan nem láttak minket, de aki ott volt, az biztosan jól érezte magát. Többen gratuláltak, és örültek neki, hogy Csabrendeken van egy ilyen formáció. A banda remekül érezte magát, szép élményekkel gazdagodtunk, és legalább gyakorolhattuk a színpadi munkát is.
Utánunk következett a Deák Bill Blues Band és kijelenthető, hogy fantasztikus koncertet adtak. Főleg annak tudatában, hogy kb. 250 ember előtt játszottak. Megoldhatták volna rutinból is, de véresen komolyan vették és maximális odafigyeléssel játszottak. Az összes nagy slágerüket elnyomták szólókkal, improvizációs betétekkel kiegészítve. Respekt Bill kapitánynak, aki szívét-lelkét kiadva, óriásit énekelve két órán át szórakoztatta a nagyérdeműt. Az már csak hab volt a tortán, hogy külön kiemelte a bandánkat(!!!), megköszönve az esti zenei élmény fokozását.

Egyelőre 4 videót tettünk fel.
--> Napalm videók itt! <--

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szivbol gratulalok a csabrendeki Napalm zenekarnak a komoly nyiradi teljesitmenyeert! (Remelem, Zsely ur, ez kellokeppen eredeti hozzaszolas, mely nem igenyel azonnali cancel-t...)

Névtelen írta...

Annyit szerettem volna meg megjegyezni, h merhetetlenul elszomorit, h egy olyan orszagban mukodik a zenekar, ahol a zeneszek a mindennapi megelhetesert folytatott melo miatt kenytelenek komoly fellepest/fellepeseket lemondani. Van egy olyan baljos eloerzetem, h a zenekar hamarosan kimulik. A kozos zenelest erdemesnek tartanam tisztessegesem lezarni, befejezni...

Névtelen írta...

Üdv Everybody!
Jóóvan Kaller, végre pár vidijó is felkerült! Majd még lehetne felrakni, ha van hely. Sajnos Fakju mannek(Bratyóm) igaza van abban, hogy a meló miatt micsoda nehézkesen zajlanak a dolgok! Meg hát ugye a távolság...
Szar dolgog, de ez van! De harcolni mkell az utolsó vérig, mert kemény keccsel van eredménye a dolgoknak. Ki a fasz hitte volna két évvel ezelőtt, hogy hazánk egyik legnagyobb torka előtt fogunk játszani??? Ráadásul nem lefitymált minket, hanem megköszönte a szereplést. Azért ennek súlya van!
Nehéz lesz a jövő, de nem reménytelen! Rockarolla forever!!!

Névtelen írta...

Saller, már mondani akartam, hogy a Nyirádot rövid i-vel kell írni! Majd javítsd ki lécci, nehogy valaki morcos legyen ránk!

Már körvonalazódik az új repertoár a fejemben, ha a Gyuszi nem tudna jönni Tiszakécskére. Szar lenne, de így is egész ütős kis programot lehene csinálni. 12 nóta, kb. 50 perc. Három próbát kellene csinálni, hogy össze tudjuk csiszolni őket. De ezeket inkább majd ma megugatjuk...

Névtelen írta...

Ja jó, kijavítom. Meg voltam róla győződve, hogy hosszú, de utánanéztem.

Névtelen írta...

Gyerekek!
Néztem a kécskei honlapot és már képek is kerültek fel a bulikról. Azt kell mondjam, hogy remek helyen fogunk játszani aug. 9-én! Modern, tetővel ellátott színpad, komoly fény- és hangtechnika kontroll ládákkal, füstgép, magas dobemelvény, sok mikrofon, stb... De itt meg is tudjátok nézni: www.rocktiszakecske.com. Szóval nekem kell csak vinnem pár dobcuccot, nektek meg a hanszereket plusz effekteket. Nagggyon király lesz!!!
Ja, míg el nem felejtem: 27-én, pénteken este kilenctől Csabrendeken játszunk, ha minden igaz, akkor a tapolcai Hátsó Udvarral együtt. Ingyenes buli, mindenkit soxeretettel várunk!!!
31-én kedden pedig a Művészetek Völgyében Monostorapátiban egy kocsmában(sajna a nevét elfelejtettem, de kiírom majd azt is)

Névtelen írta...

Szevasztok! Balazs apora valo tekintettel igyekszem nem obszcen megnyilvanulasokkal a tudtotokra hoznom, h mennyire gratulalok, plane a videok megtekintese utan, de azert engedtessek meg, h a budos kurva picsaba is, de kibaszott kiralyok vagytoook!!!!

Névtelen írta...

Szoval mind a negy szam ott van. igaz, nehol tulzottan zuhol a dob, nehol marcit hallom, es a ket gitarbol semmit, de latszik, h piszok jol zeneltetek! ez mar egy komoly amator szinvonal, es most ne huzzatok a szatokat az amatorre, inkabb gorbuljon mosolyra a komoly miatt!

Névtelen írta...

amit tovabbra is hianyolok, az a szinpadi munka. nem lehet olykor ennyire unottan muzsikalni. tudom, h a szesztol csokken a pontossag, de en biztosan bedobnek fellepes elott ket sort, meg egy pohar mama-fele vorosset! rohangalni kellene, vicsorogni, vokalozni, uvoltozni, kopkodni, belekaromkodni a majkba! a faszom kivan, ha legyetek ma rokkerek igazabol!!! :)))

Névtelen írta...

Meg egy dolog. Balazs melle szerzodtessetek mar egy stylyst-et, mer ez a gyerek megragadt a rendszervaltaskori magyarorszag divatvilagaban! :))) Bali, mondtam: tarej, teto, szakadt, budos goncok, kecske, femek! Na.

Amugy megegyszer legmelyebb gratulacioim a csapatnak!!!

Névtelen írta...

ja, meg egy javallat: surgosen csereljetek operatort, mert elkepeszto, h miket benazott (fatter). nem is ertem, h lehet ilyen rossz erzekkel megorokiteni vmit. es most nem is vicceltem! fejek levagva, ugral minden. ejj-ejj...

Névtelen írta...

mig a leveleimet inteztem, vagy otszor meghallgattam a word up nyiradi verziojat. kolosszalisak vagytok barataim! oszinten, komolyan mondom. zeneileg nagyon ott van a brigad!

Névtelen írta...

szoval atragtam a honlapot es videoknak nyoma sincs. meglehet nektek tokmindegy, nekem itt kint nem. begyivel sokat ugatok, legkozelebb erre rakerdezek, mert tul azon, h a probakat minimum olyan szellemisegben illik nyomni, mintha a wembley-ben lepne fel a zenekar, ugy a megszuleto kepek, videok is itt kellene, h sorakozzanak!