Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. július 3., kedd

2007 július 7, Nyirád

Július 7-én szombaton Deák Bill előtt lépünk fel a nyirádi falunap keretében. A banda kicsit "para", mégiscsak Deák Bill... Előreláthatólag 7-kor kerülünk színpadra, szűk egy órát nyomunk.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Dehogy para Balázskám, ne viccelj :-) Szerintem zúzunk egy jót! Ja, mamám hívta fel a figyelmet, hogy benne vagyunk a mai Naplóban!!! A nyirádi falunapról írnak és minket is megemlítenek.
Sőt, új hírek, hogy ismét kaptunk két meghívást, ezeket majd meg kell beszélnünk! Mondjuk csütörtökön. Hiába, ha a szekér beindul, nehéz megállítani :-) Rock&roll

Névtelen írta...

Ismét 2 meghívás? Ezt mintha már hallottam volna... Már nagyon elfáradtam a turnézásban... :))

Névtelen írta...

Majd pihensz a turnébuszban Baller...:)

Névtelen írta...

Ballerkám asszem én eddig nem ígértem a levegőbe. Amire ráálltam, azok össze is jöttek! Mersz érdemel megrovást, mert neki voltak ilyen-olyan ígéretei. Sokat kell zaklatni a delikvenseket és akkor ráálnak a dologra :-) Viszont szívesen fellépnék már mondjuk Veszprémben. Na, mit szólsz hozzá??? :-)))

Névtelen írta...

Kobi üzeni, hogy kaptunk Ausztráliából meghívást. Igaz, hogy utiköltségen kívül nem tudnak tejelni, az csak potom két milla :-))) Na, megyünk? A hely: Brisbaine, a Slayer előtt!

Névtelen írta...

...nem haragszom én senkire, csak adta magát a poén.
Ausztrália, naná, hogy megyünk. Asszem halhatatlanná válnánk.

Névtelen írta...

A Slayer elött?
De gáz...
Pont most,amikor a Bill elött játszunk?
Ilyen senkik elött lépjünk fel...?
Majd egyszer.Talán...
Vagy ök elöttünk.

Névtelen írta...

Hát gyerekek!
Azt hiszem a banda ismét egy óriási lépcsőfokon van túl. Nagyon jó bulink volt, remek hangzással. Ráadásul Bill kapitány megtisztelt minket azzal, hogy bemondta a nevünket. Az ő műsorukat pedig nem is kell ragozni. Az meg, hogy maximális odafigyeléssel odarakták magukat, asszem önmagáért beszél!
Láttam már sok nagy "sztárt", aki egy ilyen jellegű kis bulin hozta az évtizedek alatt felgyülemlett rutint és mindenféle tűz nélkül leadta a koncertet hakni jelleggel.
Tehát respekt a Deák Bill Blues Bandnek, akik irdatlan nagy két órás koncertet adtak - teljes hőfokon - kb. 250 embernek! Ja, és köszönjük a lehetőséget és áldjuk a sorsot, hogy mi zenélhettünk előttük!!!

Névtelen írta...

Saller, te is jól érezted magad???
A lezárás talán neked sikerült a legjobban :-)))

Névtelen írta...

Uhh gyerekek a szabadtéri fellépés mindent visz. Bár a színpadon csapnivaló volt a hangzás, visszanézve kellemes meglepetés, tök jól hallatszik minden.
...a lezárás, hmmm igencsak kellemesre sikeredett, nektek is hasonlóakat kívánok.

Névtelen írta...

ami az itteni projektemet illeti, mar ha vkit erdekel, vegre ugy tunik, osszeall a zenekar. van egy atomlelkes basszerosom Jamie szemelyeben a maga 23 evevel, es egy kobrutal, igaz HC kiallasu 30 eves vokalista Troy szemelyeben. mindketten hoznak egy-egy dobost a jovo kedden tartando negyes kozos probara. harom feldolgozas es ket sajat szam lesz teriteken. piszkosul lelkes mindenki, ezt a csapatot nem akarom eluszni latni, mert kokemeny energiaim vannak benne. hala es koszonet baratnomnek, aki az egeszet teto ala hozta! ti is szurkoljatok legyszi, mert megorulok, h vegre nyomathassam a mocskos, fosos punk & HC-t!!!! (ha egyelore meg nem is a Slayer elott, mint ti...)

Névtelen írta...

ja igen, humoros a dologban, h zenekar meg csak most lesz, de mar van ket nevjavaslat: AK-47 az egyik, es Only The Body a masik. en az utobbira szavazok, mar csak azert is, mert Jamie baratom otlete volt Gardonyi Geza baratunk sirkoven levo feliratra hajazva. igaz, kisse felreforditotta, de igy is buszkesegtol dagad a mellkasom! Hajra fuckin` magyarok!!!

Névtelen írta...

kurva jo, h megint eltunt egy szerintem teljesen kulturalt hozzaszolasom. koszonom a bizalmat...