Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. március 25., vasárnap

Tapolcai beszámoló

A március 3-ai tapolcai bulin a kaposvári Renegate, a nagykanizsai Mélypont és a helyi illetőségű Diablura mellett játszottunk. Sajnos az érdeklődés kicsit gyérebbre sikeredett a tervezettnél, de a bandák így is kitettek magukért, és a megjelent közönség tartalmasan szórakozhatott a négy órányi "dübörgésben". A Napalm koncertjének értékelése pár szóban: az eleje kicsit döcögősre sikerült, a második részt azonban elkaptuk, erre beindult "nagyüzemi" pogózás. A közönségtől a végén visszatapsolás plusz gratuláció is járt. A zenekar nagyon jól érezte magát és ezúttal is köszöni a meghívást a Diablurásoknak.

Napalm - Tapolca 2007márc03

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

a tapolcai bulit mindenki leszarja? miert nem nyuzsognek itt is a megjegyzesek?? szegyen...

Névtelen írta...

Szeva Klumpa!
Szerintem a tapcai bulit nem látták sokan, ezért nem "nyüzsög" itt az az átlag tizenakárhány megjegyzés :-) Nekem inkább az jelent örömet, hogy most már külsősök is reagálnak. csak így tovább gyerekek! Klumpa te meg vigyázz magadra a kenguruk és koalák földjén!

Névtelen írta...

kenguruk es BOAlak. megint megneZtem az oldalat, gyulemlenek a megjegyzek. ez jo. irhatnatok a papai es kecskei bulirol egy kulon rovatban eloljaroban. apropo. marci torokkal mi a gond, h csak hebe-hoba jar a proszakra??