Fémes Üdv !

Ez a Napalm zenekar blogja!
A bejegyzések időben vissazfelé haladnak, tehát mindig a legfrissebb van legfelül. Ha véleményed van, írd meg!
kontakt: napalmrockband@gmail.com

2007. március 25., vasárnap

2007. április 14: II. Fekete-kastély Festival, Csabrendek

Az első nagysikerű buli után a Napalm ismét rockfesztivált szervez, ezúttal három vendég zenekarral egyetemben (Bad: Sárvár, Ellenérv: Várpalota, Out of Breath: Pápa). A buli mindenképpen nívósabb lesz az elsőnél, mivel az akkori hibák, hiányosságok ki lesznek köszörülve. Finom piák és szendvics is kapható lesz. Az árakat minimális szinten tartjuk, mert itt nem a "tollasodás" a cél, hanem hogy az emberek tökéletesen szórakozhassanak.
Mindenkit szerettel várunk! Fémes üdv.: a szervezők

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

április 14, a fenébe is, egyszerre 2 jó program is! Hogy tudnék midkét helyen ott lenni? ! Majdnem 40 éves osztálytalálkozóm lesz, és hát ez a szupi koncert, na megoldom, még nem tudom hogyan, de lehetelent nem ismerek!:-)

Névtelen írta...

valaki mar megirhatna egy kibaszott dvd-t kepekkel, meg videokkal a koncertekrol, probakrol, mert itt kint sajnos nem hallak, latlak benneteket. azazhogy latok kepeket, de megneznek mar egy jo kis Napalm koncertet!!!

Névtelen írta...

Üdv mindenkinek!!
Végre megint frissült a honlapunk :)

Kobi!
Meg tudnád adni az e-mail címed?
Az enyém megvan?
Vagy inkább a tesóddal egyeztessek?
Jó hogy hallok felöled is.
Nem kevés dologrol maradtál le,bár ahogy hallom értesülsz te a dolgogról...

Az osztálytalálkozó/koncert dilemmára:
Nem lenne megoldás egy király osztálytalálkozót rendezni egy állat koncerten? :)

Névtelen írta...

Ha a többi 50 résztvevő is megszavazná az osztálytalákozó+koncert összegyúrását, akkor semmi baj nem lenne :-) De ebbe nem tudom rajtam kívül ki menne bele. Majd megemlítem...

Névtelen írta...

Hát ha megoldható lenne, hogy az osztálytalálkozósok az elmúlt évek kellemes sztorijait, nosztalgiázásait úgy meséljék egymásnak, hogy feliratozva is legyen egyben, akkor biztosan jól ellennének a párszáz Wattban. De jó poén volt, mi??? Most jutott eszembe... Na inkább nem eröltetem! Inkább Ápr. 14-ére koncentrálok. Hú, már várom :-)

Névtelen írta...

csa gyerekek! szunyog, nincs akadalya a cimemnek. :) robertmarko@vipmail.hu jelezzetek. begyivel es balazzsal rendszeresen kokettalok. remelem, rad is pozitiv hatassal lehet az "ausztral szigor" :)))
Kobi

Névtelen írta...

A 7 híre: Mersszel beszéltem és azt mondta, hogy szerzett szőnyegeket. Már csak fel kell rakni a falra. Ja, meg lesz tojástartó is! Azok meg a plafonra kerülnek. Faszán kialakítjuk! Remélem Villámkezű is hamarosan felnyomja a videókat. A régiek úgyis szarok :-) Szunyog, míg el nem felejtem: a vizsgaidőpontjaidat írd má' össze, mert a Május keménynek ígérkezik. Kaptunk egy csomó meghívást :-) (Vasvár, Körmend, Sótony) Csak hogy tudjuk, hogyan kalkulálhatunk...

Névtelen írta...

Ne bassz, turnézunk? ISTENKIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY !!!!!!!!

Névtelen írta...

Hát Baller, ha egyszer beindul a szekér, akkor nehéz megállítani. Már Szombathelyről is van felkérés :-) Meg kell dumálni, hogy mit tudunk vállalni. Sümegen kiszórtam kb. 30 plakátot, Szúnyog neked majd Tapcán és Ajkán kell tevékenykedni. Ja, gondolkodjon mindenki, hogy mivel tudjuk 14-én a bandákat elválasztani a közönségtől! Ez fontos! Egyszerű, de hatékony megoldásokat várok! Pénteken zúzás :-)))

Névtelen írta...

Sziasztok srácok! Nagyon tetszett a tegnapi műsor...jól éreztem magam. Nagyon jól nyomtátok, épp mint múltkor. Kár h csak az uccsó sorból tudtam élvezni a dolgot...pedig k**** jó volt!! Nem akartam előre menni mert túl nagy volt a mozgolódás...:)Az énekest és a dobost külön +dícsérném...de a többiek is naon faszák voltak! Sok kitartást a továbbiakhoz! Puszi mindenkienk!! K :)

Névtelen írta...

Kedves K :)!

Örülünk, hogy tetszett a műsor, az meg plusz öröm, hogy elég sokan mozgolódtak!
Gratula a többi zenekarnak, nagyon jól kenték, és a közönségnek is, hogy ilyen jól vették a műsort! Ja és köszönünk minden segítséget!

Legközelebb valahol...

Névtelen írta...

gyerekek, ugy dontottem, h ha ilyen jol beindult az otthoni rockelet, akkor azt nem fejezem le azzal, h elcsalom az ocsemet ausztraliaba. otthon a gyerek helye, mert erzem, h itt meg akarmi kinohet az elvetemenyezett magokbol. zeneljetek, szervezzetek minel tobb bulit. a marketinghadjaratotok szerintem kurva hatekony. nyomni kell minden letezo es esszeru mediumon keresztul a bulit, es mindig frissulni, ujulni kell! csak ez a napalm nev ne lenne annyira falusi... :)

Névtelen írta...

Igen, valóban alakulóban van vmi itthon. Remélem ezt még bőven fel lehet turbozni! Szerencsére vannak bőven pozitív visszajelzések és segítő kezek, akik sokat hozzátesznek a rockélet felvirágoztatásához. Ezzel Csabrendeknek is szerezhetünk egy kis nevet. Talán lesz egy új formáció, ha a Bladéék is komolyan oda tudnak állni a dolgok mellé. Szal gyerekek: Rock'n'roll muthafucka!!!

Névtelen írta...

pledek?? ha micsinanak a szarratatuzott pledek a tintapaca gitarral?

Névtelen írta...

na vegre bazmeg gyerekek bele tudtam hallgatni nagy kinlodasok soran a kaliforniaba!! gyerekek bazmeg fantasztikus! ha nem kuldetek ki nekem egy kibaszott megirt dvd-t, agyon vaglak benneteket! megmondtam ezerszer, h konyvtarbol irok, ahol eleve nem lehet hangoskodni, meg fejhallgatom sincs, uh azonnal jojjon postan az anyag vegre!!! fasszomat.

Névtelen írta...

Balazskam, a DVD problemajara itt a megoldas: mivel zsuzsanna anyukaja rendszeresen kuld nekunk csomagokat, egyszeruen dobj be nekik egy fullra irt dvd-t is, mikor begyand cccp-s fellepojet visszaszolgaltatod. kapito?

Névtelen írta...

gerekek, ez a Begyi ez egy fantaszta! szeretnem, ha lezuzna a zenekar mindenkinek az agyat mindharom fellepesen! Itt ausztraliaban mar paran megneztek a lapot, a kepeket (helyiek), es mindenki elamult a puncebulin. szerintuk fantasztikus hely lehet. gyerekek! tisztelok a fold tuloldalan!